Skoči na vsebino

Razpis za člane novih projektnih skupin EOSC-A

Združenje EOSC Association je preoblikovalo svoje projektne skupine. Kandidati, ki želijo postati člani, so vabljeni, da svoje prijave oddajo do 21. aprila 2024.

Strateška reorganizacija projektnih skupin

Po zaključku dvoletnega mandata prvotnih 13 projektnih skupin združenja EOSC-A za obdobje 2021-2023 je upravni odbor EOSC-A v sodelovanju z vodji projektnih skupin opravil celovito oceno. Odbor je odločal o nadaljevanju, začasni prekinitvi ali preoblikovanju obstoječih projektnih skupin ter dosegel tudi soglasje o ustanovitvi novih.

Za vsako od štirih novih projektnih skupin je bil pripravljen dokument s pristojnostmi in nalogami, ki določa področje delovanja in aktivnosti projektne skupine do konca naslednjega mandatnega obdobja (do konca leta 2025):

Razpis za prijave

Združenje EOSC Association vabi usposobljene strokovnjake, da se prijavijo za članstvo v novih projektnih skupinah. Kot ključni deležnik v razvoju in uvajanju EOSC imate priložnost aktivno prispevati k napredku odprte znanosti s povezovanjem s projekti EOSC v programu Obzorje Evropa, zagotavljanjem povratnih informacij, opredelitvijo strateških vrzeli in naložbenih področij ter prispevanjem k strateški raziskovalni in inovacijski agendi (SRIA) partnerstva EOSC.

Nove projektne skupine bodo ustanovljene v maju 2024 in bodo pričele z delom pred poletnim premorom.

Za dodatna vprašanja se obrnite na naslov: info@eosc.eu.

RAZPIS IN PRIJAVA →

Accessibility